martes, 28 de septiembre de 2010

Qui som

Tomir, guies de turisme s’ofereix com un grup de persones expertes a guiar en rutes i excursions per Mallorca els turistes i visitants interessats en el nostre patrimoni cultural i paisatgístic.

La nostra llarga experiència ens permet oferir-nos també per a qualsevol servei turístic relacionat amb les seves vacances o visites, així com un servei d’assessoria personalitzada.

Tomir està format per guies habilitats per la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears, preparats per donar servei en qualsevol idioma.

La nostra intenció és projectar i promocionar l’entorn turístic, i també innovar en aquest camp. Per això hem creat diversos productes turístics culturals de característiques ben diferenciades, que van des dels itineraris guiats als principals nuclis de població de Mallorca fins a programes específics.

El nostre objectiu és donar a conèixer a turistes i residents la riquesa patrimonial i cultural de Mallorca.

Dins el casc històric de Palma, oferim rutes per l’antic barri jueu, pel patrimoni modernista, passejades per la Palma més impressionant i monumental, rutes màgiques amb les nostres llegendes i històries realitzades de nit; i itineraris pel nucli històric de Valldemossa i els d’altres pobles.

La satisfacció del visitant serà total també si el que desitja és conèixer els nostres paisatges més espectaculars: la serra de Tramuntana, les valls entre muntanyes —on el perfum de tarongina és perpetu—, les coves més misterioses, les antigues finques anomenades possessions, empremtes dels antics latifundis, els ports més recòndits: Andratx, Sóller, Porto Cristo...

Contestarem qualsevol petició d’informació, ja que la nostra intenció és servir també d’orientadors als que vulguin moure’s pel seu compte arreu de la nostra illa.


Visita la nostra web per conèixer-nos millor o realitzar la teva reserva: www.tomirguiasmallorca.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja aquí tu comentario.